Αρχή > Troubleshooter > Κάρτα γραφικών
  • Κάρτα γραφικών
  • Σύνθεση:
    Celeron 2,93GHz, Asrock P4i65G, 2x512MB DDR, VGA ενσωματωμένη, HDD 80GB, τροφοδοτικό: OCZ 420Watt με 15+14Ampere στα 12Volt
    Πρόσφατα αγόρασα την κάρτα γραφικών MSI NX6200AX και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι ότι, κάποιες φορές όλα λειτουργούν καλώς, ενώ κάποιες άλλες δεν γίνεται καθόλου επανεκκίνηση ή το σύστημα κολλάει πριν μπει στα XP. Χωρίς την κάρτα γραφικών δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Υποψιάζομαι ότι δεν είναι καλό το τροφοδοτικό. Αν ναι, τι μου προτείνεις; Ελπίζω σε μία άμεση απάντηση, αφού σκοπεύω να την επιστρέψω στο e-shop απ’ όπου την αγόρασα και να μαζέψω χρήματα για εντελώς καινούργιο σύστημα.
    Βαγγέλη, περισσότερο μου φαίνεται πρόβλημα των Windows και των drivers. Θα πρέπει να ξεφορτωθείς εντελώς τους παλιούς drivers της ενσωματωμένης κάρτας καθώς, απ’ ό,τι φαίνεται, μπλέκονται στα πόδια της καινούργιας. Κατέβασε από τη σελίδα www.guru3d.com το Driver Sweeper για να καθαρίσεις τους drivers τόσο της παλιάς όσο και αυτούς της καινούργιας και εγκατέστησε την 6200 ξανά. Πρωτίστως, φρόντισε να έχεις απενεργοποιημένη την ενσωματωμένη από το ΒΙΟS. Αν δεν πετύχει, κάνε format και νέα εγκατάσταση (χωρίς την παλιά κάρτα, εννοείται).
    Σχετικά Troubleshooter