Σημαντικοί κανόνες για τις αγγελίες!!!
Σημαντικοί κανόνες για τις αγγελίες!!!
Πούλα, αγόρασε, δώσε, πάρε!

Postby i-VTec » Tue Dec 04, 2007 2:44 am

Παρακαλείστε να μην δημιουργείτε συζητήσεις στα thread αυτής της κατηγορίας. Υπάρχει απλά για να προωθούν κάποια άτομα αυτά που θέλουν να πουλήσουν. Αν έχετε κάποια απορία ή επιθυμείτε να αποκτήσετε το αντικείμενο πρός πώληση,επικοινωνήστε με αυτόν που έβαλε την αγγελία μέσω PM. Αν το κρίνει τότε ο ίδιος σκόπιμο θα μεταβάλλει τα στοιχεία της αγγελίας.Τα υπόλοιπα posts θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.Επίσης, αν κάποιο αντικείμενο έχει πωληθεί το άτομο που έβαλε την αγγελία παρακαλείται να ενημερώνει το thread (για να μην τον ενοχλούν με PMs για κάτι που δεν έχει πλέον ).Τέλος,παρακαλούνται τα άτομα που αναρτούν κάποια αγγελία να ελέγχουν τακτικά τα PMs τους στο forum και εί δυνατόν,να δίνουν και κάποιον εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας,π.χ. e-mail.


Updated:Το sub-forum "Αγγελίες" δεν είναι πλέον προσβάσιμο από μη συνδεδεμένα μέλη για την βελτίωση της λειτουργίας του.

Updated:Οι mods/admins του PC Master forum και το περιοδικό PC Master δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόντα προβλήματα που προκύψουν κατά τις συναλλαγές σας.Παρακαλείστε να μην δημοσιεύετε προσωπικά στοιχεία σας και να είστε προσεκτικοί κατά την διεκπεραίωση των συναλλαγών σας,ειδικά αν συμπεριλαμβάνουν κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμούς.


Ευχαριστώ.i-VTec39494,9505555556
[20:25]<spH3RiCal> lol patisa me tin karekla to shut down
[20:25]<spH3RiCal> oti nanai
[20:25]<GoMaR> ti ilithio paidi
User avatar
i-VTec
Επίτιμο Μέλος
 
Posts: 14160
Joined: Wed Jun 15, 2005 5:49 pm
Location: Behind the wheel

Return to Αγγελίες

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Η συντακτική ομάδα | Όροι Χρήσης | Διαφήμιση & επικοινωνία