Αρχή > PCM Reviews > Action > Bioshock Infinite
ΒΟΥΝΟ Ή ΘΑΛΑΣΣΑ;

Τα Bioshock ήταν σαφώς πιο horror παιχνίδια, με πιο φριχτούς εχθρούς, σκοτεινούς Big Daddies και τρομακτικούς Splicers. Το BSI έχει απομακρυνθεί αρκετά από αυτό το μοτίβο, αν και θα δείτε μερικούς περίεργους εχθρούς απόκοσμης αισθητικής, που δεν εμπνέουν καθόλου αισθήματα δέους. Σίγουρα μου έλειψε εκείνη η μελαγχολική θλίψη της βυθισμένης πόλης, η αποπνικτική ατμόσφαιρα του υγρού τάφου. Αντί να παίζει με την κλειστοφοβία, το Infinite παίζει με την ακροφοβία μας – αν και δεν το κάνει τόσο επιτυχημένα: δεν έχεις το συνεχόμενο άγχος ότι ο ωκεανός θα συνθλίψει ξαφνικά με το ανυπολόγιστο βάρος του τη γυάλινη φουσκάλα. Ο αντίστοιχος φόβος εδώ θα ήταν να πέσεις στο κενό, αλλά ίσως επειδή οι εναέριες μάχες αποτελούν βασικό κομμάτι του gameplay να μην είναι κάτι που προκαλεί τρόμο, μάλλον το αντίθετο. 

Όπως και να έχει, μιλάμε για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του 2013, ίσως το GOTY της χρονιάς, παρά τις μεμψιμοιρίες μου για μικροατέλειες και τα προσωπικά μου παράπονα. Παίξτε το BSI αργά και απολαυστικά, μη βιαστείτε να το τελειώσετε. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε ζήσει μία από τις πλούσιες gaming εμπειρίες, που, από πλευράς αφήγησης, λυρισμού και σεναρίου, θα κάνετε πολύ καιρό να ξεχάσετε!

 

Share
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
alexbeav
Αν και μεγαλος φαν των προηγουμενων Bioshock, το Infinite δυστηχως δεν με "τρελανε". Στον πυρηνα του εχει σταματησει να ειναι ο πνευματικος διαδοχος του System Shock που ηταν οι προκατοχοι του και εχει γινει ενα φανταχτερο corridor shooter. Ναι, το σεναριο, οι χαρακτηρες και καποιοες απο τις τοποθεσιες ειναι απιστευτα, αλλα το υπολοιπο παιχνιδι ειναι κατ'εμε μετριο.
01/07/2013 17:44
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
9292
%%
Ανάπτυξη:  2K Games
Έκδοση:  2K Games
Διάθεση:  CD-Media
Είδος:  Action
Παίκτες:  1
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Windows Vista Service Pack 2 32-bit, Intel Core 2 Duo 2,4GH...