Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Turbine, το νέο expansion του Dungeons & Dragons Online, με την ονομασία Shadowfell Conspiracy, θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. 

Η ιστορία του θα διαδραματίζεται στην εποχή του Forgotten Realms και θα είναι εμπλουτισμένη με νέες άγριες τοποθεσίες, καινούργια τέρατα και φυσικά, μπουντρούμια. Οι παίκτες επιπέδου 15 και άνω αλλά και όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι, θα έχουν πρόσβαση στο Iconic Classes System όπου θα έχουν στη διάθεσή τους, νέους playable εμβληματικούς ήρωες. Στα bonus της προπαραγγελίας περιλαμβάνονται επίσης και τα Calico Tressym Creature Companion και Bladeforged Warrior Gold Cosmetic Costume.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την standard και την collector's edition. Η πρώτη θα κοστίζει $30 και θα περιλαμβάνει μία character slot, 1,000 turbine points, ειδικά goggles και πολλά άλλα. Η collector's edition κοστολογείται στα $50 και περιλαμβάνει όλα τα bonus της προπαραγγελίας, καθώς επίσης και τα Bladefored Warrior Blue, Gold Cosmetic Costume και Tawny Owlbear Creature Companion. 

Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum