Όσοι περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες την έλευση του καινούργιου MMOG με την ονομασία Titan, καλά θα κάνουν να οπλιστούν με υπομονή καθώς τα νέα από το "στρατόπεδο" της Blizzard μόνο ευχάριστα δεν είναι. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καθυστέρηση στην ανάπτυξη του νέου project, έως και τρία χρόνια!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Blizzard, Shon Damron, δήλωσε σχετικά: "Φτάσαμε στο σημείο που πρέπει να προβούμε σε τεράστιες αλλαγές, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην τεχνολογία του παιχνιδιού. Γι' αυτόν τον λόγο δεν έχουμε ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου MMOG, αφού η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται χρόνο προκειμένου να αφομοιώσει τις νέες τεχνολογίες και τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της".

Επιπροσθέτως, η Blizzard έχει μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων της ομάδας ανάπτυξης του Titan από τους εκατό στους εβδομήντα, με τους τριάντα να βρίσκουν καινούργια "στέγη" σε άλλα projects, όπως είναι το World of Warcraft, το Blizzard All-Stars, το expansion του Diablo 3 και το Battle.net. Οι εναπομείναντες εβδομήντα δε, ξεκινούν από το μηδέν την ανάπτυξη του τίτλου. Έτσι, το Titan που είχε ανακοινωθεί από το 2010 και αναμενόταν να κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους ή το αργότερο στις αρχές του 2014, είναι πολύ πιθανό να πάρει παράταση έως το 2016.

Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum