Αρχή > PCM Reviews > RPG > Kingdoms of Amalur: Reckoning
KINGDOM OF MAGIC

Το Kingdoms of Amalur είναι πανέμορφο. Μπορεί η αισθητική του να θυμίζει λίγο το Fable του Peter Molyneux, κάτι που πιθανόν να μην αρέσει σε αρκετό κόσμο, παρ’ όλα αυτά οι αρτίστες του παιχνιδιού έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά τόσο στο πραγματικά πλούσιο περιβάλλον με τους έντονους χρωματισμούς του όσο και στους προσεγμένους χαρακτήρες με το ομαλότατο animation και στα σχεδιασμένα με μεράκι αντικείμενα. Τίποτα δεν δείχνει να έχει αφεθεί στην τύχη και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα ξεχνάτε τι quest έχετε αναλάβει και θα στέκεστε ακίνητοι, χαζεύοντας τα σκηνικά και τις πανοπλίες. Αν γίνουμε γκρινιάρηδες όμως, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το lip synch είναι εκτός τόπου και χρόνου και οι περισσότερες φάτσες των χαρακτήρων είναι λίγο… generic. 

Όσον αφορά στον τομέα του ήχου, περιλαμβάνεται ένα αποκλειστικά γραμμένο για το παιχνίδι ορχηστρικό soundtrack, με αξιοσημείωτη ποικιλία συναισθημάτων και διαθέσεων, από πομπώδη επικά εμβατήρια έως χαλαρωτικά ατμοσφαιρικά κομμάτια που εκπλήσσουν με τη συνολική ποιότητά τους. Το ίδιο υψηλά production values διαθέτει και ο τομέας των ηχητικών εφέ, με τις κλαγγές των σπαθιών και τους εκρηκτικούς ήχους των spells να ξεχωρίζουν κατά τη διάρκεια της μάχης, ενώ το ποιοτικό speech είναι διάχυτο καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας.

Οι εντυπώσεις που αφήνει το Kingdoms of Amalur είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο action/RPG που δεν καινοτομεί μεν σε κάποιον τομέα, εξαιρουμένης της πολύ καλής υλοποίησης της μάχης, αλλά εκτελεί σωστά όλα τα επιμέρους στοιχεία με τα οποία καταπιάνεται. Αν σας αρέσουν έστω και λίγο τα action/RPGs, επιβάλλεται να το έχετε στη συλλογή σας.

Performance Report: ΤΟ ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΕ: Intel Core i7 920, 6GB RAM, GPU 560Ti  Πολύ καλή δουλειά από τους developers, το παιχνίδι έτρεχε συνεχώς στα 60fps χωρίς το παραμικρό «κόμπιασμα».

Share
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
8989
%%
Ανάπτυξη:  EA
Έκδοση:  EA
Διάθεση:  EA Hellas
Είδος:  RPG
Παίκτες:  1
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  2.2GHz Intel Core 2 Duo or 2.6GHz AMD Athlon 64 X2 5000+, 1G...