Αρχή > PCM Reviews > RPG > Kingdoms of Amalur: Reckoning
SO MANY QUESTS, SO LITTLE TIME…

Το Kingdoms of Amalur βρίθει από quests. Κυριολεκτικά. Μπορεί να υπάρχει μία κεντρική ιστορία όπως αυτή που περιγράψαμε παραπάνω και να διαρκεί πολλές ώρες (θα σας πάρει τουλάχιστον 20 ώρες), αυτή όμως δεν αποτελεί παρά το 1/5 του συνολικού όγκου των αποστολών που καλείστε να ολοκληρώσετε. Υπάρχουν τα τυπικά side quests, όπου θα χρειαστεί, π.χ., να σκοτώσετε το τάδε τέρας ή να καθαρίσετε τη δείνα σπηλιά, υπάρχουν τα faction quests όπου προσπαθείτε να ενταχθείτε σε μία φατρία και είναι αρκετά χρονοβόρες, δευτερεύουσες αποστολές–θελήματα... πραγματικά η λίστα δεν έχει τελειωμό και ποτέ δεν θα ξεμείνετε από αυτές. Ο σχεδιασμός τους έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε μέχρι να πάτε στο σημείο που σας έχει υποδείξει ένας quest giver, θα βρείτε στο δρόμο σας άλλους τρεις με τέσσερις να σας περιμένουν και ούτω καθεξής. Ιδίως όταν βρίσκεστε σε μεγάλες πόλεις, θα βαρεθείτε να βλέπετε NPCs με θαυμαστικό πάνω από το κεφάλι τους! 

Βέβαια, δεν είναι όλες οι αποστολές το ίδιο ενδιαφέρουσες, κάτι λογικό, καθώς είναι μάλλον απίθανο να διατηρείται συνεχώς ένα υψηλό επίπεδο όταν έχουμε να κάνουμε με ένα τέτοιου μεγέθους παιχνίδι. Από ένα σημείο και μετά, λοιπόν, θα παρατηρήσετε ότι συγκεκριμένα μοτίβα αποστολών αρχίζουν να επαναλαμβάνονται, όπως και ο σχεδιασμός των dungeons, παρ’ όλα αυτά, δεν κουράζουν ιδιαίτερα, γιατί ολοκληρώνονται σχετικά γρήγορα, ενώ συχνά οι ανταμοιβές σας σε είδος αξίζουν τον κόπο. Άλλωστε, χωρίς υπερβολή, το παιχνίδι είναι η χαρά του looter. Δύσκολα θα περάσουν δύο με τρία λεπτά περιπλάνησης χωρίς να βρείτε κάτι, π.χ., πρώτες ύλες για crafting, κασόνια, σεντούκια (κλειδωμένα και μη), κάτι που σημαίνει ότι πολύ γρήγορα το inventory σας θα γεμίσει και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με το ξεσκαρτάρισμά του.

Τα αντικείμενα που θα βρείτε, εκτός από το να ντύσετε τον ήρωά σας, μπορείτε να τα πουλήσετε στους εμπόρους, να τα καταστρέψετε αν πιάνουν αδίκως χώρο ή να τα φυλάξετε για μελλοντική χρήση στο Stash που αποκτάτε αργότερα στο παιχνίδι. Αν έχετε όρεξη και διάθεση, μπορείτε να ασχοληθείτε με το ευγενές άθλημα του crafting, στο οποίο μπορείτε να κατασκευάσετε potions, πανοπλίες, όπλα και gems μέσω ενός πολύ εύχρηστου και διασκεδαστικού μηχανισμού. Αν και το crafting επουδενί δεν είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, αν αφιερώσετε αρκετό χρόνο, θα ανταμειφθείτε με μερικά πραγματικά πολύ αξιόλογα αντικείμενα που δεν πρόκειται να βρείτε σε κανέναν περιπλανώμενο έμπορο ή έστω αν βρείτε παρόμοια, τότε θα κοστίζουν μία περιουσία.

Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
8989
%%
Ανάπτυξη:  EA
Έκδοση:  EA
Διάθεση:  EA Hellas
Είδος:  RPG
Παίκτες:  1
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  2.2GHz Intel Core 2 Duo or 2.6GHz AMD Athlon 64 X2 5000+, 1G...