Αρχή > PCM Reviews > Shooting > Call of Duty: Modern Warfare 3
Γράφει ο Αλέξανδρος Γκέκας
Απο το τεύχος 268 του PCMaster

Υπάρχει ένας εγγυημένος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος flame war σε οποιοδήποτε gaming forum ανά την υφήλιο: ανοίγει απλώς ένα thread για το Call of Duty. Η σειρά έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, σε σημείο που κάποιοι gamers δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου παιχνιδιού! Μοιραία όμως, οτιδήποτε φτάνει σε τέτοια επίπεδα δημοφιλίας και απήχησης, αντιμετωπίζει αργά ή γρήγορα την απαξίωση όσων θεωρούν άδικη τη δόξα που έχει συγκεντρώσει ή απλώς… απολαμβάνουν να το παίζουν «εναλλακτικοί».

Κάθε συζήτηση σχετικά με το Call of Duty χωρίζει τους συμμετέχοντες σε δύο στρατόπεδα, τους μεν που υποστηρίζουν ότι η σειρά προσφέρει με διαφορά την καλύτερη δράση σε FPS, και τους δε που θα κάνουν λόγο για ένα απλοϊκό, θεαματικό FPS που απευθύνεται στις μάζες και όχι στον “hardcore” gamer. Ξεκαθαρίζω εξαρχής ότι δεν πρόκειται να μπω σε αυτήν τη συζήτηση, την οποία θεωρώ εντελώς ανούσια και ακραιφνώς υποκειμενική. Το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα κριθεί για αυτό που είναι, δηλαδή το μεγαλύτερο εμπορικά FPS της εποχής μας, με τις απαιτήσεις όμως να προσαρμόζονται ανάλογα. Όπως έλεγε και ο θείος Μπεν στο Spiderman, «με τη μεγάλη δύναμη έρχεται και μεγάλη ευθύνη», όπερ σημαίνει ότι η εμπορική επιτυχία υποχρεώνει την εταιρεία παραγωγής να εκμεταλλευθεί τα τρομερά έσοδα για να προσφέρει ένα ακόμα καλύτερο προϊόν στους πελάτες της. Το έκανε; Διαβάστε για να μάθετε!

Γράψτε τα Σχόλια σας ...
(gre)fox
Στο SP κάνανε πατάτα... Το λέει ξεκάθαρα στο MW2: So sgt,when do we invade russia? When the time is right corporal,when the time is right Αμερικανιά αλλά δεν με νοιάζει...Εγώ γούσταρα να δώ αντεπίθεση στην ρωσσία,και τι πέρνω?Έναν φλ!!!ρο ρώσο πρόεδρο που θέλει Ειρήνη....3 αποστολές με Marines σε πεδίο μάχης,οι άλλες όλο 3 άτομα κάνουν επίθεση σε ολόκληρο στρατό...@@
30/03/2012 20:50
mitilini6
αν και το sp ειχε μερικες πολυ ενδιαφερουσες στιγμες, μπορω να πω πως το να τελειωνεις ενα game απ το οποιο περιμενεις το καλυτερο δυνατο, σε 5 ωρες στο τελευταιο επιπεδο δυσκολιας, μονο αντιδρασεις κ απαξιωση μπορει να φερει. δεν εχω δοκιμασει τπ mp οποτε δε μπορω να σχολιασω σχετικα με αυτο.
24/11/2012 14:03
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
8181
%%
Ανάπτυξη:  Infinity Ward
Έκδοση:  Activision Blizzard
Διάθεση:  Dionic
Είδος:  Shooting
Παίκτες:  64
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo E6600 ή AMD Pheno...