Αρχή > PCM Reviews > MMOs > Star Wars: The Old Republic
Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Πρέπει να κάνω σαφές και να ομολογήσω ότι, προφανώς, δεν κατάφερα να παίξω μέχρι το επίπεδο 50, οκτώ διαφορετικές κλάσεις, να δω όλο το crafting, να καθαρίσω όλα τα Operations και να επισκεφτώ κάθε σπιθαμή του παιχνιδιού. Πρόχειροι υπολογισμοί τοποθετούν τη συνολική διάρκεια παιχνιδιού για μία κλάση, στις 150 ώρες (δηλαδή, να φτάσετε το 50ο επίπεδο και να ολοκληρωθεί το βασικό Class Quest). Πολλαπλασιάστε επί οκτώ (για κάθε κλάση) και προσθέστε δεκάδες ώρες για παράπλευρες δραστηριότητες (PvP, crafting, space combats, achievements). Όχι, δεν εξαντλήσαμε το SW:TOR, καθώς το περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι πραγματικά τεράστιο (αλλά και ποιοτικό). Το παρόν review έγινε βάσει του ερωτήματος «να ασχοληθώ με το SW:TOR;». Η σύντομη απάντηση είναι «ναι», η πιο αναλυτική έχει να κάνει με την κατηγορία στην οποία ανήκετε.

Αν έχετε βαρεθεί το WoW και θέλετε να μετακομίζετε σιγά σιγά, είναι η καλύτερη λύση. Προσωπικά, ειδικά μετά το φιάσκο των Panda, ο κόσμος του Azeroth δεν με ελκύει ιδιαίτερα – χωρίς να είμαι αχάριστος, καθώς έχω περάσει εκατοντάδες μαγικές ώρες σε αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι.

Αν είστε Star Wars fan, μη διστάσετε καθόλου. Ακόμη και αν δεν είχατε επαφή με ΜΜΟ ή σας ενοχλεί/φοβίζει η ιδέα, σας διαβεβαιώνω ότι αξίζει τον κόπο. Εν τέλει, το SW:TOR δεν μου θύμισε τόσο πολύ το WoW, όσο το Lord of the Rings Online: είναι κι αυτό ένα εξαιρετικό ΜΜΟ που, όμως, σε ξεγελάει με το ρυθμό, την εξιστόρηση, το βηματισμό και την ατμόσφαιρα και ξεχνιέσαι ότι παίζεις μαζί με εκατοντάδες άλλους παίκτες σε έναν server. Περισσότερο νομίζεις ότι παίζεις κάποιο single–player παιχνίδι τύπου Knights of the Old Republic, με την προαιρετική επιλογή του να παίξεις παρέα με άλλους παίκτες, παρά με ένα αγχωτικό ΜΜΟ, όπου βιάζεσαι να μαζέψεις loot και να κερδίσεις επίπεδα. Παράλληλα, το θεωρώ κι αυτό τον τέλειο «εκπρόσωπο» για το setting. Το πιο πλήρες, καλοστημένο και ολοκληρωμένο παιχνίδι στη Μέση Γη είναι το Lord of the Rings Online. Αντίστοιχα, αν έπρεπε να προτείνω ένα Star Wars game σε κάποιον Star Wars fan, ακόμη και αν δεν έχει παίξει ποτέ του ΜΜΟ ή έχει ήδη σχηματίσει μία εικόνα πανικού και τρεξίματος για τα on–line games, θα του πρότεινα το SW:TOR.

Αν, πάλι, είστε MMO–freak και προτιμάτε περισσότερο free–to–play κορεάτικα grinders, είναι πολύ πιθανό να μην εκτιμήσετε την κινηματογραφική τεχνοτροπία και τον αφηγηματικό χαρακτήρα του παιχνιδιού (άσε που θα φρικάρετε με τα 14 ευρώ της μηνιαίας συνδρομής). Αν πατάτε Skip στους διαλόγους και θέλετε απλά να τρέχετε μέχρι το τέλος του instance για να φάτε «τσάκα–τσάκα» το boss, θα χάσετε μεγάλο κομμάτι της εμπειρίας.

Η εποχή των συνδρομητικών MMO φαίνεται να τελειώνει πια, με το μοντέλο των freemium games και των μικροπληρωμών να κυριαρχεί στο χώρο των on–line games. Αν το World of Warcraft άνοιξε το κεφάλαιο του casual MMO, το SW:TOR κάνει το ιδανικό «κλείσιμο» και γράφει έναν αληθινά επικό επίλογο σε μία εποχή του on–line gaming.

 

Performance Report Το τρέξαμε σε: Επεξεργαστή Core Duo E8400 στα 3.0GHz, 4GB μνήμη, κάρτα γραφικών HD6870, Windows 7 Home Premium, broadband 24MBPPS Επιδόσεις: Η μηχανή είναι πολύ καλογραμμένη και scaleable – στο μηχάνημα δοκιμής δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και σίγουρα θα τρέχει μία χαρά και σε πιο αδύναμα συστήματα.

Share
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
sasima boonsori
chaison
chaison
Get the Winning Thai Lottery Tips On https://thailotterymagazinestips.blogspot.com/
29/03/2018 09:29
chaison
Check the Lottery Result On: https://thailotterycuttips.blogspot.com/
29/03/2018 09:31
chaison
29/03/2018 09:32
stevenjacob098
Certification Provides the Pdf Resource, Practicing Software or another resources for CCNP Security Certification.
21/01/2019 13:18
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
9393
%%
Ανάπτυξη:  EA
Έκδοση:  EA
Διάθεση:  EA Hellas
Είδος:  MMOs
Παίκτες:  1000000
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Επεξεργαστής AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 / I...