Αρχή > PCM Reviews > Racing > Need for Speed Hot Pursuit
Γράφει ο Μάνος
Απο το τεύχος 253 του PCMaster

«Από τότε που βγήκαν οι ταινίες “Fast and furious”, χάλασαν τα Need For Speed παιχνίδια.» Αυτό μου είχε πει κάποτε ένας φίλο, και είχα εν πολλοίς συμφωνήσει. Είχαμε αξιόλογα racing games μέσα σε αυτά τα χρόνια, που κουβαλούσαν το όνομα της σειράς. Κατάφερναν και αυτά να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη . Αλλά το αρχικό feeling είχε χαθεί. Πολλή αμερικανιά, υπέρμετρες δόσεις καγκουριάς και ασήμαντα στοιχεία (πώς θα βάψουμε το αμάξι, τι εξάτμιση θα του φορέσουμε, τι λάμπες θα προσαρμόσουμε κάτω από το αμάξωμα), κοινώς πράγματα που πολλούς –ανάμεσα σε αυτούς κι εμένα- τους χάλασαν και τους απομάκρυναν από τη σειρά. Λογικό ήταν, λοιπόν, στο άκουσμα της κυκλοφορίας του νέου NFS: Hot Pursuit αρχικά να μείνω μάλλον αδιάφορος...ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ...

«..ξυπνάει ο άλλος μου εαυτός....» Λες κι εμπνεύστηκαν από το πολύ παλιό τραγούδι της Αλέξιας οι υπεύθυνοι της EA κι αναθέσαν το σχεδιασμό του νέου «τέκνου» της NFS σειράς στους ανθρώπους της Criterion Games, δημιουργούς του Burnout Paradise. Κι εκείνοι τι έκαναν; Στροφή στο παρελθόν και αναβίωση του αρχικού στυλ παιχνιδιού του Need For Speed, που αγαπήθηκε απ’ όλους μας. Ω ναι, το Hot Pursuit είναι ένα καθαρόαιμο Need For Speed παιχνίδι, που το φορτώνεις, επιλέγεις αμάξι και ξεχύνεσαι στους δρόμους είτε ως παράνομος αγωνιζόμενος είτε ως αστυνομικός! Αυτό μάλιστα, έχει ενδιαφέρον!

Μέσα από 108 χορταστικές κούρσες, έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε και τις δύο πλευρές της προσωπικότητάς μας: Από τη μία να ξεφύγουμε από τα περιπολικά που μας καταδιώκουν, τα μπλόκα που κλείνουν το δρόμο, τα ελικόπτερα που μας στήνουν παγίδες και την ίδια ώρα να βγούμε πρώτοι στις κούρσες και από την άλλη, να σταματήσουμε αυτές τις παράνομες κόντρες, να διαλύσουμε τα αυτοκίνητα των αγωνιζόμενων, να ανέβουμε βαθμίδες στο αστυνομικό σώμα και να συλλάβουμε οποιονδήποτε προσπαθεί να διαφύγει με κάθε τρόπο από τη δαγκάνα του Νόμου.

Share
Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
cpt.001vi
Παίζω το παιχνίδι από τότε που βγήκε...Παιδιά δεν ανοίγω το η/υ μου χωρίς να μην παίξω αυτό το παιχνίδι!!!
16/02/2011 09:23
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
9494
%%
Ανάπτυξη:  Criterion Games
Έκδοση:  EA
Διάθεση:  EA Hellas
Είδος:  Racing
Παίκτες:  Not Available
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Επεξεργαστής Core Duo 1.8GHz ή Athlon X2 2.4GHz...