Αρχή > PCM Reviews > Simulation > Sims 3 World Adventures
Sims 3.1

Μία ακόμα ευχάριστη προσθήκη είναι τα νέα skills, τα οποία μπορούμε να εξασκήσουμε σε κάθε χώρα. Τα skills αυτά είναι η φωτογραφία (μπορούμε να κερδίσουμε και διόλου ευκαταφρόνητα ποσά ολοκληρώνοντας ορισμένα photo sets), η παρασκευή Nectar (κρασιού, δηλαδή) και το… Sim Fu (η sim εκδοχή του Kung Fu!). Επίσης, μπορούμε να εμπλουτίσουμε και τα υπάρχοντα skills μας μέσω των ταξιδιών μας, να μάθουμε νέες τοπικές συνταγές, για παράδειγμα, ή παραδοσιακά τραγούδια.

Ενα από τα προβλήματα που υπήρχαν με τα παλαιότερα expansions των προηγούμενων Sims ήταν το ότι έμοιαζαν αποκομμένα από το κανονικό παιχνίδι. Το θέμα αυτό εδώ δεν υφίσταται. Με την επιστροφή μας στα πάτρια εδάφη, μπορούμε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με σπάνια αντικείμενα που έχουμε βρει ή αγοράσει, να μεταδώσουμε τις γνώσεις και εμπειρίες μας σε άλλους sims, να καλέσουμε τους φίλους που γνωρίσαμε στα ταξίδια μας να μας επισκεφτούν. Γενικά υπάρχει άρτια σύνδεση του World Adventures με το κανονικό παιχνίδι, σε σημείο που θα νιώθετε ότι δεν παίζετε κάποιο expansion, αλλά μία αναβαθμισμένη και πλουσιότερη εκδοχή του Sims 3.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει ορατές αδυναμίες ως περιεχόμενο και εμπειρία, τα όποια μειονεκτήματα εντοπίζονται σε εξωγενείς τομείς. Κατ’ αρχάς είναι αρκετά ακριβό για expansion, ακριβότερο ακόμα και από πολλούς stand alone τίτλους. Οσο θετικές και αν είναι οι νέες προσθήκες, ειλικρινά η τιμή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Παράλληλα, μολονότι έχουν κυκλοφορήσει patches, το παιχνίδι μαστίζεται -ακόμα- από αρκετά ζητήματα τεχνικής φύσεως. Ας ελπίσουμε σύντομα να διορθωθεί η κατάσταση.

Οπως και να έχουν τα πράγματα, αν είστε φανατικός των Sims, το World Adventures δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Αναζωογονεί το παιχνίδι και θα σας προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης, ενώ προσφέρει πλειάδα νέων αντικειμένων (από ρούχα μέχρι έπιπλα). Το πρώτο βήμα έγινε και είναι θετικότατο. Σύντομα, μάλιστα, θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο expansion της σειράς, με τίτλο “Design & High Tech Stuff”. Αν καταφέρει να φτάσει τα επίπεδα ποιότητας του World Adventures, τότε φαίνεται πως οι Sims έχουν πολλή ζωή ακόμα μέσα τους…

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι, όπως και το κανονικό Sims 3, κυκλοφορεί πλήρως εξελληνισμένο, και έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Κατάλληλο για όλους, λοιπόν!

Share
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
fotis1993drama
Παντου πας διακοπες πλην της Ελλαδας...
07/07/2010 14:11
omx666
Να πω την αλήθεια εγώ γενικά δεν βρίσκω το λόγο γιατί να υπάρχει το Sims. Βαρετό όσο δεν πάει!
30/11/2010 15:18
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
7676
%%
Ανάπτυξη:  EA
Έκδοση:  EA
Διάθεση:  EA Hellas
Είδος:  Simulation
Παίκτες:  1
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  : Επεξεργαστής στα 2,4GHz, RAM 1GB (XP) ή 1,...