Γράφει ο Ανδρέας Παρασκευάς Τσουρινάκης
Απο το τεύχος 241 του PCMaster

Η σειρά των Nancy Drew βασίζεται στο ότι η πρωταγωνίστρια ασπάζεται την επιστημονική σκέψη και τη λογική ως τρόπο ζωής, συμπεριφοράς, αναζήτησης και όχι μόνο... Από το Σικάγο ταξιδεύεις στις εξωτικές Μπαχάμες, για να περάσεις ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με δύο φίλες σου, σε ένα μικρό νησί που διαθέτει ένα φαινομενικά εξαιρετικό θέρετρο. Και τότε όλα έρχονται τα πάνω κάτω...

Με το Ransom of the Seven Ships, τα adventures που έχουν κυκλοφορήσει συνολικά μέχρι σήμερα με την Αμερικανίδα ηρωίδα Nancy Drew γίνονται 20! Το επόμενο παιχνίδι θα είναι το Warnings at Waverly AcademyShips.

H Her Interactive κυκλοφορούσε τα τελευταία χρόνια δύο adventures κάθε χρονιά. Ετσι, μέχρι τώρα είχαμε:

Το 2003 κυκλοφορούν τα Nancy Drew: Danger on Deception Island και Nancy Drew: The Haunted Carousel. Το 2004 τα Nancy Drew: Curse of Blackmoor Manor και Nancy Drew: Secret of Shadow Ranch. Το 2005 τα Nancy Drew: Last Train to Blue Moon Canyon και Nancy Drew: The Secret of the Old Clock. Το 2006 τα Nancy Drew: Danger by Design και Nancy Drew: The Creature of Kapu Cave. Το 2007 τα Nancy Drew: The White Wolf of Icicle Creek και Nancy Drew: Legend of the Crystal Skull.

Το 2008 κυκλοφόρησε τα Nancy Drew: The Phantom of Venice και Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy, αλλά και το πρώτο της Casual game, το Nancy Drew Dossier: Lights, Camera, Curses!

Το 2009 κυκλοφόρησε το δεύτερο casual game της, το Nancy Drew Dossier: Resorting to Danger, που τελικά είναι ένα εξαιρετικό υβριδικό adventure-hidden objects game, και μόνο ένα adventure, το Nancy Drew: Ransom of the Seven Ships.

Λέτε αυτό να σημαίνει κάποια αλλαγή στη στρατηγική της; Ο χρόνος θα δείξει. Για να προλάβω μερικές αντιρρήσεις, απλώς επισημαίνω πως το To The Hardy Boys: The Hidden Theft το έφτιαξε άλλη εταιρεία για λογαριασμό της, και έτσι δεν το προσμετρώ.

Share
Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
8080
%%
Ανάπτυξη:  Her Interactive
Έκδοση:  Her Interactive
Διάθεση:  Not Available
Είδος:  Adventure
Παίκτες:  1
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Pentium 4 στα 1GHz / αντίστοιχο Athlon, 128 MB ...