Αρχή > PCM Reviews > Simulation > Championship Manager 2010
Το παιχνίδι της υπομονής

[Στα μέσα της σαιζόν, αθλητική εκπομπή όπου ο παλαίμαχος αστέρας αναλύει τις προοπτικές του CM 2010 στο δημοσιογράφο Νίκο Κάκκο. Π.= παλαίμαχος, Ν.= Ο Νικόλας]

Ν.: Ο κόσμος ζητάει την άποψή σας για το CM 2010. Ποια είναι η άποψή σας για όσα έχουμε δει μέχρι τώρα και τι μπορεί να περιμένουμε στο μέλλον;

Π.: Το CM 2010 παρουσιάζει την κλασική εικόνα της καινούργιας ομάδας, με αρκετά σκαμπανεβάσματα σε απόδοση. Είναι φανερό ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια και το τελικό αποτέλεσμα είναι σαφώς αξιόμαχο, καμία σχέση με τις αναιμικές εκδόσεις των προηγούμενων ετών. Για την ώρα, πάντως, δεν δείχνει ικανό να ρίξει το Football Manager από την πρώτη θέση, παρόλο που κατάφερε να κλείσει αρκετή από την απόσταση που τους χώριζε παλιότερα. Τα πάντα θα κριθούν από την κατάσταση στην οποία θα εμφανιστεί το Football Manager 2010, αλλά και από τη δραστηριότητα του CM στη χειμερινή περίοδο των patches. Αν διορθωθούν τα προβλήματα της match engine σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, τότε εκτιμώ πως οι οπαδοί οφείλουν να παρακολουθήσουν με προσοχή την πορεία του παιχνιδιού και ενδεχομένως να του δώσουν μία ευκαιρία, καθώς η κατάσταση μπορεί να έχει αλλάξει όταν θα προβληθεί η εκπομπή. Ηδη υπήρξε σαφής βελτίωση από την beta έκδοση στην τελική, οπότε, αν οι υπεύθυνοι συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, δεν είναι απίθανο το τέλος του πρωταθλήματος να εξελιχθεί σε πραγματικό θρίλερ.

Ν.: Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην εκπομπή, όπως και τους τηλεθεατές που μας παρακολούθησαν. Κυρίες και κύριοι, καλή σας νύχτα!

Share
Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
sofk8
Επιτέλους μια ουσιαστική εξέλιξη! Είναι όντως ένα διαφορετικό CM απο ότι έχουμε συνηθίσει. Ας ελπίσουμε οτι η ενίσχυση του δεύτερου (evolution of CM - Cisse for ΠΑΟ) θα κορυφώσει τον ανταγωνισμό με τον πρώτο (βλέπε FM - ΟΣΦΠ) και θα δούμε ακόμα πιο ωραία πράγματα στο μέλλον!!!
20/12/2009 12:27
admiral
Μακάρι, γιατί όντως είχαν βαλτώσει τα πράγματα για κάποιο χρονικό διάστημα.
20/12/2009 13:10
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
7070
%%
Ανάπτυξη:  Not Available
Έκδοση:  Eidos Interactive
Διάθεση:  Centric
Είδος:  Simulation
Παίκτες:  1
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Επεξεργαστής Intel στα 3GHz ή αντίστο...