Αρχή > PCM Reviews > Simulation > Championship Manager 2010
Γράφει ο Αλέξανδρος Γκέκας
Απο το τεύχος 241 του PCMaster

Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στην εκπομπή “Η ώρα των managers”, που μεταδίδεται αποκλειστικά από το κανάλι PC Master Sports. Η επικαιρότητα προέχει, οπότε συνδεόμαστε αμέσως με την αίθουσα Τύπου για την παρουσίαση του Championship Manager 2010.

Αυτοσκοπός ο τίτλος

[Εναρξη της… managerικής σαιζόν και το Championship Manager ρίχνεται πρώτο στη μάχη. CM= Championship Manager 2010, Δ= Δημοσιογράφοι]

CM: Είμαστε έτοιμοι; Σας ευχαριστούμε όλους που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας για την εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου της νέας σαιζόν. Οπως όλοι γνωρίζετε, φέτος σκοπεύουμε να αφήσουμε πίσω τις αποτυχημένες προσπάθειες των τελευταίων ετών και να χτυπήσουμε στα ίσια τον τίτλο! Εχουμε ενισχυθεί σημαντικά με νέα features και κοιτάμε μόνο την κορυφή των management games. Ακούμε τις ερωτήσεις σας.

Δ.: Ποιο, θα λέγατε, είναι το μεγαλύτερο «ατού» σας;

CM: Αναμφίβολα, η νέα match engine μας. Εχει σχεδιαστεί από την αρχή, περιλαμβάνει ρεαλιστικά animations και είμαστε σίγουροι ότι, σε οπτικό επίπεδο, υπερέχουμε έναντι του ανταγωνισμού. Δεν στεκόμαστε, όμως, μόνο εκεί, καθώς υπάρχει το καινούργιο σύστημα scouting, όπου η αποτελεσματικότητα ανεύρεσης παικτών εξαρτάται και από το χρηματικό ποσό που θα επενδύσουμε σε μία συγκεκριμένη περιοχή. Η προπόνηση είναι ένας ακόμη τομέας όπου έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι νέο: Ειδικές ασκήσεις για να «πλάσουμε» το αγωνιστικό στυλ ενός παίκτη, ρουτίνες προπόνησης που μπορεί να σχεδιάσει μόνος του ο χρήστης, αλλά και δυνατότητα θέασης της προπόνησης σε πραγματικό χρόνο για να υπάρχει καλύτερο feedback σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων προπόνησης. Τέλος, ας μην ξεχνάμε τον set piece creator, όπου ο καθένας μπορεί να στήσει «κομπίνες» για στημένες φάσεις, αλλά και το πρωτοποριακό CM Season Live, που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο πραγματικό ποδόσφαιρο και θέτει στον παίκτη μοναδικές προκλήσεις βασιζόμενο σε αυτά! Πραγματικά, πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει την πληρέστερη ομάδα των τελευταίων ετών.

Δ.: Εχετε να αντιμετωπίσετε τον αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το Football Manager. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι μπορείτε να τον ρίξετε από το «θρόνο» του;

CM: Θέλουμε να δώσουμε στο χρήστη μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία management. Αισθανόμαστε ότι έχουμε να προσφέρουμε πολλά καινούργια πράγματα στον υποψήφιο αγοραστή.

Share
Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
sofk8
Επιτέλους μια ουσιαστική εξέλιξη! Είναι όντως ένα διαφορετικό CM απο ότι έχουμε συνηθίσει. Ας ελπίσουμε οτι η ενίσχυση του δεύτερου (evolution of CM - Cisse for ΠΑΟ) θα κορυφώσει τον ανταγωνισμό με τον πρώτο (βλέπε FM - ΟΣΦΠ) και θα δούμε ακόμα πιο ωραία πράγματα στο μέλλον!!!
20/12/2009 12:27
admiral
Μακάρι, γιατί όντως είχαν βαλτώσει τα πράγματα για κάποιο χρονικό διάστημα.
20/12/2009 13:10
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
7070
%%
Ανάπτυξη:  Not Available
Έκδοση:  Eidos Interactive
Διάθεση:  Centric
Είδος:  Simulation
Παίκτες:  1
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Επεξεργαστής Intel στα 3GHz ή αντίστο...