Γράφει ο Γιώργος Δεμπεγιώτης
Απο το τεύχος 241 του PCMaster

Ποιος να το φανταζόταν ότι η IO Interactive, γνωστή από τη σειρά Hitman και το αμφιλεγόμενο Kane and Lynch, θα άφηνε στην άκρη τα κατασκοπευτικά θρίλερ, τους στυγερούς δολοφόνους και τους υβριστικούς διαλόγους και θα προχωρούσε στη δημιουργία ενός «παιδικού» παιχνιδιού; Πιθανόν κανείς, αλλά θα ήταν μεγάλη αδικία να τοποθετήσουμε το Mini Ninjas στην ίδια κατηγορία με παιχνίδια τύπου Bolt. Γιατί μπορεί ο αθώος τίτλος και η «χαριτωμένη» εμφάνιση να δείχνoυν ότι απευθύνεται μόνο σε παιδιά κάτω των 12 ετών, αλλά έχει τόσο περιεχόμενο που σπάνια συναντάται ακόμη και σε πιο «ενήλικα» παιχνίδια του είδους.

O πανίσχυρος μεγιστάνας των Ninja

Το παιχνίδι ξεκινά σαν παραμύθι, έχοντας επίτηδες τους πιο κλισέ χαρακτήρες και ονόματα που μπορείτε να φανταστείτε. Ο Evil Samurai Warlord, ύστερα από αιώνες σιωπής, ξυπνά από το λήθαργο με άγριες διαθέσεις και, όντας ένας καθ’ όλα φυσιολογικός «κακός», έχει ως σκοπό να κατακτήσει ολόκληρη τη χώρα. Για να το πετύχει αυτό, μετέτρεψε τα αθώα ζώα του δάσους σε δαιμονικούς samurai, δημιουργώντας έτσι έναν απέραντο στρατό που υπακούει τυφλά στις εντολές του.

Ο καλός Ninja Master αντιλήφθηκε τη διατάραξη της ισορροπίας της φύσης και έστειλε έναν-έναν τους καλύτερους μαθητές του, για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει. Ομως, κανείς δεν γύρισε για να πει την ιστορία, μέχρι που, τελικά, απέμειναν ο νεαρός Hiro (καμία σχέση με τον Nakamura) και ο μεγαλόσωμος φίλος του, Futo, οι οποίοι αποτελούν την τελευταία ελπίδα της χώρας για να βρουν τους χαμένους ninja και να αποτραπούν τα σχέδια του κακού Warlord. Κάπου εδώ μπαίνετε και εσείς, καθώς παίρνετε το ρόλο του Hiro και των φίλων του και αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας αυτή τη φαινομενικά (για το μέγεθός σας) ακατόρθωτη αποστολή.

Share
Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
nikos_7
Τελιο
06/01/2010 21:28
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
7474
%%
Ανάπτυξη:  IO Interactive
Έκδοση:  Eidos Interactive
Διάθεση:  Not Available
Είδος:  Platform
Παίκτες:  1
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Intel Pentium 4 3,2GΗz, 512MB RAM, κάρτα γραφικ...