Αρχή > PCM Reviews > MMOs > Lord of the Rings Online: Mines of Moria
The Leaves of Lorien

Αχ, αυτά τα φύλλα (ανατριχιάζω κάθε φορά που θυμάμαι τη φράση «Not idly do the Leaves of Lorien fall…»). Στο τελευταίο Book του expansion θα ταξιδέψετε στο ξακουστό, μαγευτικό δάσος, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ως update το έβδομο Book, που περιστρέφεται κι αυτό γύρω από το Lothlorien. Ξεκινώντας το expansion, στο Book I (The Walls of Moria), βοηθάτε τους Brogur και Bosi να καθαρίσουν το δρόμο για τη Hollin Gate, αλλά ο φοβερός Watcher in the Water επιτίθεται και σκοτώνει τον Broin (γιο του Brogur). Οι νάνοι σάς στέλνουν να βρείτε ένα Legendary όπλο που θα μπορέσει να βλάψει το μυθικό τέρας, και όταν επιστρέφετε, διώχνετε με επιτυχία το απαίσιο βδέλυγμα και μπαίνετε στη Moria. Στη συνέχεια (και στο Book II Echoes in the Dark), οι νάνοι της Iron Garrison αναζητούν με τη βοήθειά σας το Heart of Fire και ένα φοβερό τσεκούρι φτιαγμένο από μίθριλ, το Zigilburk (που είχε φτιάξει ο αγαπημένος οπλουργός του Durin!).

Στο τρίτο βιβλίο (Lord of Moria), προχωράτε στη βάση που έχει φτιάξει πια ο Brogur, στο Twenty-First Hall. Εδώ εμπλέκεται ο χαμός του ξακουστού Balin και, μαζί με τους νάνους που πολεμούν στο πλευρό σας, μαθαίνετε για το orc που τον σκότωσε (μετά από μια φοβερή επιδρομή σε καταυλισμό που έχουν στήσει οι πράκτορες του White Hand). Στο Fire and Water (Βοοκ ΙV), προετοιμάζεται ο πόλεμος μεταξύ νάνων και orcs. Εσείς βοηθάτε με στρατηγικά χτυπήματα και επιχειρήσεις ανεφοδιασμού αλλά και με ακόμα μία αποστολή ανεύρεσης του Zigilburk. Στο Drums in the Deep, τα orcs παίρνουν το πάνω χέρι και πέφτει στους ώμους σας η ευθύνη να υπερασπιστείτε με επιτυχία την περιοχή.

Στο Shadowy Abyss, σας στέλνουν στο Lothlorien για να ζητήσετε βοήθεια! Εδώ έρχεστε σε επαφή με τον Haldir και ερευνάτε τις κινήσεις του εχθρού, ενώ αναζητάτε ίχνη του Gandalf, που λέγεται πως πέρασε από τα δάση. Ακολουθούν μερικές ανατροπές και μια μεγάλη μάχη - στο τέλος βρίσκετε την Galadriel, η οποία σας δίνει μερικές εξηγήσεις για τον Gandalf. Φτάνοντας στο έβδομο βιβλίο πια, το Leaves of Lorien, βλέπετε μια περίεργη συμμαχία να δημιουργείται μεταξύ Celeborn, Galadriel και Bosi, προκειμένου να εξαφανιστεί το κακό που φωλιάζει στη Moria…

Χρονικά το παιχνίδι θα έχει και συνέχεια. Με τα updates που τρέχουν τώρα θα κλείσει το πρώτο βιβλίο (Fellowship of the Ring) και θα μπούμε στο Two Towers, με νέες περιοχές, όπως τα Dead Marshes και το Rohan (βουρκώνω και μόνο που σκέφτομαι τους Rohirim!). Η Turbine έχει δεσμευτεί ότι θα προχωρά με ένα νέο volume κάθε χρόνο και ότι θα φέρει όλη τη βορειοδυτική Μέση Γη στο παιχνίδι.

Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
9191
%%
Ανάπτυξη:  Turbine
Έκδοση:  Codemasters
Διάθεση:  Dionic
Είδος:  MMOs
Παίκτες:  1000
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  OS: Windows XP, Processor: Intel Pentium 4 1.8 GHz or equiva...