Αρχή > PCM Reviews > MMOs > Lord of the Rings Online: Mines of Moria
Γράφει ο Χρήστος Κουβόπουλος
Απο το τεύχος 236 του PCMaster

Θα μου συγχωρήσετε το μακρύ πρόλογο και την υπερβολική ίσως αναδρομή στο αρχικό LOTRO, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι είναι ένα μικρό διαμάντι που αδίκως έχει αγνοηθεί από μεγάλη μερίδα των online gamers. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, λοιπόν, ότι το LOTRO ξεχωρίζει από τον συρφετό των ΜΜΟs από την story-based εξέλιξή του και τα έξυπνα γραμμένα instances. Εκτός από τα διάφορα quests και chainquests που συναντάτε σε δρόμους, πόλεις και χωριά, υπάρχουν και μεγάλες ακολουθίες αποστολών που αναμειγνύονται στη βασική ιστορία της Συντροφιάς και στις οποίες εμπλέκονται βασικοί χαρακτήρες του κόσμου.

Εδώ υπήρχε από την αρχή μια παγίδα: ο κίνδυνος να δοθεί στο χαρακτήρα σας υπερβολικά μεγάλη δύναμη και βαρύτητα, όπως, για παράδειγμα, είχε κάνει το Galaxies, που είχε μετατρέψει το μισό πληθυσμό σε επίλεκτους Jedi. Όχι, δεν γίνεστε Legolas στη θέση του Legolas ούτε παίρνετε το One Ring ούτε σκοτώνετε Nazgul παρέα με τον Aragorn... Πάντα η αποστολή σας θα πηγαίνει παράλληλα με (ή ένα-δύο βήματα πίσω από) τη Fellowship και δεν θα ενοχλεί ευαίσθητες ισορροπίες. Ταυτόχρονα, όμως, έχετε την αίσθηση ότι κάνετε σπουδαία, επικά κατορθώματα, ότι παίρνετε μέρος στη μορφοποίηση και την ιστορία της Μέσης Γης καθώς ολοκληρώνετε τα διάφορα κεφάλαια (τα λεγόμενα Books).

Σε αυτό το επικό storyline, λοιπόν, το Mines of Moria προσθέτει έξι νέα Books, συνεχίζοντας με την ίδια τεχνοτροπία να ακολουθεί την πορεία της Συντροφιάς. Eκτός από την εξέλιξη της ιστορίας και τη νέα περιοχή της Moria, έχουμε 2 νέες κλάσεις αλλά και ένα ενδιαφέρον νέο σύστημα για πανίσχυρα, «έξυπνα» όπλα - θα τα δούμε όλα αναλυτικά ευθύς αμέσως.

Share
Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
9191
%%
Ανάπτυξη:  Turbine
Έκδοση:  Codemasters
Διάθεση:  Dionic
Είδος:  MMOs
Παίκτες:  1000
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  OS: Windows XP, Processor: Intel Pentium 4 1.8 GHz or equiva...