Αρχή > PCM Reviews > Sports > Freak Out: Extreme Freeride
Γράφει ο Μάρκος Χαττάρι
Απο το τεύχος 212 του PCMaster

Φανταστείτε ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωινό, να είστε καθισμένοι δίπλα στο τζάκι με μια ζεστή κούπα κακάο και ένας τύπος να παίζει κιθάρα στο βάθος. Ο ήλιος έξω από το σαλέ αντικατοπτρίζεται πάνω στο χιόνι που έχει απλωθεί σαν σεντόνι σε όλη την πλαγιά. Φοράτε τα γυαλιά σας, παίρνετε τον εξοπλισμό σας και ετοιμάζεστε να αφήσετε τα σημάδια σας στην πίστα!

Ολο το χειμώνα περιμέναμε με σκουφιά και γάντια λίγο χιόνι, αλλά με τον τρελόκαιρο κοντέψαμε να βγούμε για θαλάσσιο σκι! Τώρα, αν και άνοιξη, θα χαρούμε λίγο χιόνι, έστω και ψηφιακό! Το Freakout είναι ένα παιχνίδι που δεν βλέπουμε συχνά, ένα ski simulator, που θα μας επιτρέψει να κάνουμε παλαβά κόλπα, που σίγουρα δεν τα δείχνουν τα Winter Olympics.

Αφού δημιουργήσουμε έναν χρήστη, επιλέγουμε έναν παίκτη, βάσει της εμφάνισης αλλά και του bonus με το οποίο προτιμάμε να ξεκινήσουμε. Τα bonuses αυτά δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και επηρεάζουν την ταχύτητα, την αντοχή και την ισορροπία του στην πίστα. Σας συστήνω να επιλέξετε το τελευταίο bonus την πρώτη φορά που θα παίξετε το παιχνίδι, ακόμη και αν δεν σας αρέσει η φάτσα του παίκτη. Το παιχνίδι καταντά εκνευριστικά ρεαλιστικό και τουλάχιστον στην αρχή, θα βρίσκεστε πιο συχνά με τα μούτρα στο χιόνι παρά με τα πέδιλα. Τέλος, ορίζουμε το όνομα του παίκτη, την καταγωγή του και την ηλικία του, από 1 έως 99 ετών (!!), χωρίς αυτό να επηρεάζει το παιχνίδι.

Ξεκινάμε την καριέρα μας στο Broken Back Mountain (συμβολικό όνομα, όχι αστεία) και όσο προχωράμε, θα ξεκλειδώνουμε νέες πλαγιές και βουνά για τις καταβάσεις μας. Στο career mode χωρίζουμε στις υποενότητες Mission, Freeride, Bone Ride και Slope Style. Το mission mode είναι το βασικότερο, αφού μέσω αυτού ξεκλειδώνονται τα περισσότερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Η άφιξη γίνεται με ελικόπτερο και όλη η πίστα είναι στρωμένη για πάρτη μας! Στη διαδρομή παρατηρούμε σύμβολα διαφόρων χρωμάτων με αστεράκια. Αυτά είναι τα διάφορα challenges που θα χρειαστεί να ολοκληρώσουμε για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε καινούργιο εξοπλισμό, ρούχα και αξεσουάρ. Αυτά, φυσικά, δεν είναι τζάμπα, αλλά τα ακριβοπληρώνουμε. Οι φιγούρες μας αμείβονται με χρηματικά ποσά και όσο πιο εντυπωσιακές είναι και όσους περισσότερους πόντους σκοράρουμε τόσο περισσότερα χρήματα εξοικονομούμε.

Share
Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
8080
%%
Ανάπτυξη:  JoWood Productions
Έκδοση:  JoWood Productions
Διάθεση:  Lexicon
Είδος:  Sports
Παίκτες:  32
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Pentium 4 1.8 GHz, 512 MB RAM, graphic card 64 MB (GeForce 3...