Αρχή > PCM Reviews > MMOs > Guild Wars: Eye of the North
Τελικά

Στον τεχνικό τομέα, το Eye of the North συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους gamers με τα απίστευτα production values του. Μπορεί να μην άλλαξε η μηχανή γραφικών του game, αναμφίβολα όμως παρατηρήσαμε δεκάδες μικροβελτιώσεις και επικά σκηνικά απαράμιλλης ομορφιάς. Δείτε τις ανταύγειες στο fire forest την ώρα που ο ήρωάς μας περνά μέσα από το φλεγόμενο τοπίο. Δείτε το μεγαλείο της χώρας των Charr, το υπέροχο φθινοπωρινό τοπίο, τις πανέμορφες πλαγιές του Far Shiverpeak, τους καταπληκτικά σχεδιασμένους bosses και ήρωες, για να υποκλιθείτε για μία ακόμη φορά στην ομορφιά του Guild Wars, κατά τη γνώμη μου του MMORPG με τα καλύτερα γραφικά.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η μουσική του game, που επενδύει ιδανικά κάθε λεπτό της δράσης, χάρη στο Dynamic Music System του. Τι εννοώ; Οταν ο παίκτης είναι σε πόλη, ακούει μια απαλή μουσικούλα. Οταν ξεχύνεται για κυνήγι και ξεκινά η μάχη, το volume ανεβαίνει αισθητά και η μουσική γίνεται τρομερά "σπιντάτη". Οταν χάνει μια μάχη, δε, η μουσική γίνεται θλιμμένη! Απίστευτη μουσική επένδυση, η οποία προσδίδει βάθος στο game.

Οπως καταλαβαίνετε, μπορεί το Eye of the North να μην κατόρθωσε να λύσει όλα τα προβλήματα του Guild Wars franchise, αποτελεί όμως μια ολοκληρωμένη gaming εμπειρία και το καταλληλότερο πρελούδιο για το Guild Wars 2 που περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.

Share
Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
8888
%%
Ανάπτυξη:  ArenaNet
Έκδοση:  NC Soft
Διάθεση:  Beacon Multimedia
Είδος:  MMOs
Παίκτες:  1000
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  Windows XP/2000/ME/98/Vista, Intel Pentium III 1 GHz or equi...